Lera, karnival och nattklubbsbesök

2kommentarer

Är förtillfället i Cartagena, Drygt 5 timmar sydväst från Santa Marta. Här har vi varit i helgen under helgen. På Lördagen åkte vi till Volcan de Lodo El Totumo, en ler vulkan som ligger 1 timma utanför Cartagena. Vi har börjat märka att i sydamerika stämmer inte tiderna specillet ofta. När vi skulle lämna Taganga så skulle vi åka vid 12 men bussen kom vi 11, nu när vi skulle åka till vulkanen skulle vi göra det strax efter kl 13. Vid kl 15 satt vi i bussen påväg dit efter väldigt många "bussen är här om 5 minuter". När vi kom dit och väl i vulkanen var det en konstig känsla, det är väldigt svårt att försöka komma under leran hur mycket man än försöker. Utan att dra sig kommer man inte under brösthöjd, och där i skickas man runt och parkeras tätt tätt som bilar av några killar. Sammanfattning av detta badet är bara konstigt, svårt att förklara hur det känns att försöka simma utan att komma någonstans. 
 
Lerbad.
 
Söndagen spenderades med att gå runt och titta i Old Town som är den del av Cartagena som ligger innanför stadsmurarna. Sen kollade vi på den sista timmen av den 4 timmar långa paraden i den årliga karnivalen där det också utser Miss Colombia. 
 
Old town.
 
På kvällen var vi ute på ett någon nattklubb som mer var en restaurang som är populär bland lokalfolket, där det var dans på bord och stolar och vi fick hjälp med att inte se ut som robotar när vi dansade.
 
Har blivit fruktansvärt dålig på att ta bilder sen vi kom till Colombia så det finns knappt några bilder från Old town
 och inga från karnivalen. Ska försöka ta tag i det igen.
 
Imorgon åker vi ifrån Cartagena till San Gil, 13-14 goa timmar i buss men sen blir det förhoppningsvis lite äventyr!
Ha det gott!
Cartagena, Lera, Robotar,

2 kommentarer

Jeanette

14 Nov 2012 17:34

Leran hade varit häftigt att prova!!! Nu hoppas jag ni e i San Gil...efter tuff bussfärd:)

krille

15 Nov 2012 21:14

Halloooooo guys !!! Vet inte om ni ser bättre ut innan eller efter lerbadet !!!! Vad jag inte fattar är varför jag är här och inte där, tror ni att en gammal gubbe skulle kunna följa i era spår, verkar som en viss kvinna här i huset har startat en försiktig lobby-kampanj (fast det inte behövs men det vet hon inte).Ansöker härmed underdånigt att få ta del av er reseplanering.Gör nu inget som inte jag skull gjort, ha det hälsningar Krille

Svar: Det är inte försent än! På vårt förra hostel var där en canadensare som var 60+ med en kraftig mustasch som kört motorcykel från Vancover till B-Aires. Nu var han på väg upp till Canada igen. På sin motorcykel, en moto guzzi. Ser du någon liknelse? ;)
Markus Johansson

Kommentera

Publiceras ej