Viva Las Vegas!

4kommentarer

 

Kom till Las Vegas tidigare på fredagen än vad vi tänkt. Så efter en dusch och lite tvättande så letade vi rätt på en restaurang Markus hade läst om, The heart attack grill! The heart attack grill har nischat sig på ett speciellt sett, och dom serverar bara hamburgare och pommes! Inget konstigt med det tänker ni, men personalen serverar i sjukhuskläder, man själv får på sig en operations linne och ett armband, sen väger deras minsta burgare 250 gram och deras största väger hela 900 gram. Pommesen är friterade i gris fett och i milkshaken är det smör i. Dom har också att om man väger över 160 kg äter man gratis. "A diet you could stick to" som dom väljer att se det.. har också guinness rekordbok på mest antal kalorier, hela 9983 st i derars quadrupelbypass burgare. Annars är det här ett helt vanligt hamburgerställe! Det bästa med hela stället är faktiskt att milkshaken smakar gott och att burgaren helt ok.

 

 

De andra 2 kvällarna gick vi längs The Strip, kollade på alla hotell/casion och kollade på Bellagios fontänshow. Så efter lite plus i spelkassan på lördagen, ordnade vi upp det med att gå back på söndagen!

http://www.youtube.com/watch?v=cP0K6H2QK7A

Nu åker vi vidare mot San Fransisco med stopp i Yosemite.

4 kommentarer

Jeanette

15 Oct 2012 20:05

Förstår namnet Bypass, blir väl många såna....

krille

15 Oct 2012 21:43

Hallo boys ! Har hört att man kan möra biffar genom att lägga köttet under hästsadeln och ta en liten ridtur, tips om man tycker att hamburgaren är i segaste laget, fast ni har väl ridit så det räcker, måste säga att ni såg stiligare ut är jag och Håkan gjorde när vi red små islandshästar(kan bero på att vi släpade fötterna i gruset)
Las vegas vinsten uteblev tydligen jag chansar och köper en trisslott så kan vi splitta vinsten när ni kpmmer hem.
Simma lungt
Krille

Titti

16 Oct 2012 13:40

Missade Ni Graceland??? Då är det väl läge att kolla i LasVegas vad som finns kvar av ELVIS.
Eller ..... Ni är klart en anna generation!
Kul att kolla vad Ni har för Er.
"Moster" Titti

Lisbeth

16 Oct 2012 22:11

Synd att ni inte vann storkovan....men ni får njuta av alla upplevelser istället ...

Kommentera

Publiceras ej