Vatten, Cupcakes, Astronauter och Monument!

2kommentarer

 

Kom till Washington i måndags kväll, hade fått tag i ett rum på ett motell som låg i Alexandria cirka 20 min utanför centrum. Rummet var bättre än vi förväntat oss och toaletten var inte långt ifrån samma storlek som hela rummet vi hade i Harlem. På tisdagen tog vi metron till Arlington krigskyrkogård. En gigantisk kyrkogård där runt 300 000 människor ligger begravda, allt från presidenter till soldatfruar. Det är lite svårt att visa på bild hur långa raderna med gravar är men det känns som om de aldrig tar slut.

Arlington.

 

Den okände soldatens grav. 

Efter kyrkogården åkte vi in till stan för att kolla på monument och gå förbi vita huset.


När vi fått vila lite och ätit mat så gick vi till Smithsonian Air and Space Museum. Där har de samlat allt från hjälmar, dräkter, flygplan och delar av rymdfärjor. Riktigt bra musem där vi kunnat gå betydligt längre om de inte hade stängt. Sen åkte vi hem och köpte billig öl, chips och läsk och kollade på kabel-tv.

Sista dagen i Washington åkte vi till Georgetown som ligger på andra sidan av stan från vårt håll. Georgetown bjöd på god mat, fina hus och cupcakes. I den lilla butiken på Georgetown cupcakes jobbade det 8 personer som bara stod och sålde cup cakes.

Cup cakes i Washington.

På torsdag morgon satte vi oss i bilen för att åka upp till Niagra Falls i Ontario, Canada. 8 timmar i bilen var det men värt resan var det.

På väg mot Niagra Falls.

det största fallet är 920 meter brett och 54 meter högt och där passerar 2000 kubikmeter per sekund. Dagen efter åkte vi ut med Maid of the mist som är en båt som man åker med ut till vattenfallet.

Lilla Fallet.

 
Hästskofallet. 
 
Kom till Sandusky, Ohio 1,5 timma utanför Clevland för 2 timmar sedan. Imorgon blir det nöjesfält! 
Ha det fint. Adam och Markus
Cup Cakes, Niagarafallen, Rymden, Washington,

2 kommentarer

Emma

30 Sep 2012 07:31

Ser ju ut som reklambilder alltihop... Verkar som att ni har det gott!! De gör mig glad!!

Jeanette

01 Oct 2012 10:35

Håller fullständigt med dig Emma, vilka bilder!! Och att höra din röst ibland e väldigt trevligt ;-), KRAM

Kommentera

Publiceras ej