LA, Universal och Venice beach

1kommentarer


Första dagen i Los Angeles var vi som sagt på basket, så till slut fick vi in 3 av 4 stora sporter i USA, bara hockeyn som saknas! Men det får bli en annan gång. 

Vi har märkt att Los Angeles är en fruktansvärt stor stad, det tar lång tid var man än ska.
På torsdagen åkte vi till west hollywod. Vi kollade in Hollywood-skylten gick längs sunset strip och kollade på hall of famen. På kvällen gick vi på stand up på The Comedy Store. Riktigt bra och billigt nöje, gratis inträde mot att man köper 2 drinkar, vilket man gör i vilket fall. Det började vid 21 och i line-upen var det 16 namn. När vi gick vid 00:30 hade det tunnats ut ordentligt på folk men de håller på till 02 året runt! Riktigt synd att det inte finns så mycket stand up i Sverige! Bra underhållning.

På fredagen fick vi vår första riktiga stranddag, 28 grader varmt och inte ett moln på himlen!
Lördagen spenderades på Universal Studios. Klockrent väder igen, sol och inte ett moln. Vi hade nog ganska höga förväntningar båda två när vi kom dit och det började bra. En guidad tur genom deras uppbyggda inspelningskulisser, New York, sydamerika, europa, vestern, pshycohuset, wisteria lane och staden som används i grinchen. Sen King kong i 360 3D, där man sitter i tåget man åker runt i på området och vagnen skakar, man får dinosaurie spott på sig. Riktigt coolt! Vi köpte ett front in line pass så vi köade inte många mintuer på hela dagen. Sen gick vi på en vattenshow och en djurshow där dom visade lite hur de tränar djur för att vara med i filmer. Sen var det lite andra 3D turer.

Universal Studios!

Dom visar hur de kan göra översvämmning.

Båt och bakgrund som används i King Kong

Söndagen gick till att tvätta och sen blev det stranden.
Och på måndag kväll tar tar vi första flyget av 3 ner mot Colombia och Santa Marta.

LA, Universal , Venice beach,

1 kommentarer

Lisbeth

29 Oct 2012 22:14

Jisses, vad ni hinner med mycket olika saker....blir nåt att berätta för barnbarnen..hi, hi

Kommentera

Publiceras ej